Ulaznice za osječke predstave

Kao što smo vas već izvijestili, po prvi put ove godine odlučeno je kako će se za osječke predstave (i premijere odnosno praizvedbe i reprize) naplaćivati ulaznice. Svi ostali programi OLJK-a 2019. su BESPLATNI.

Za predstavu “Trojica u trnju” karte se prodaju u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku, Trg bana Josipa Jelačića 19, od 8 do 15 sati svakog radnog dana. Ostane li ulaznica, na dan izvedbe dva sata prije početka na lokaciji. Ulaznice za sve predstave su po 20 kuna.

Za predstavu “Buđenje” ulaznice JOŠ NISU u prodaji, ali ćete ih moći kupiti u Turističkom info centru Tvrđa, na Trgu Sv. Trojstva 5, od ponedjeljka do petka, od 10 do 14 sati. Također, ostane li ulaznica na dan izvedbe, dva sata prije početka, ispred Barutane. Za ulaznicu ćete trebati izdvojiti 30 kuna, bilo da idete na premijeru ili reprizu.

Kada je riječ o “Doljnjodravskoj 11”, iako smo ubacili još dvije reprize, ulaznica više nema. No dobra je vijest da će HNK u Osijeku ovu predstavu prikazivati i u rujnu, pa ako niste uspjeli sada pogledati, trebate se još samo malo strpiti.

X