U utorak, 13. srpnja na Osječkome ljetu kulture

Osječko ljeto kulture 2021. završava u utorak, 13. srpnja trima programima.

Predstavljanje knjige 2OLJK-ovih! RAZGOVORI UGODNI bit će održano u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku s početkom u 19,30 sati. Riječ je o ukoričenoj seriji intervjua s ljudima koji su na različite načine sudjelovali u kreiranju programa i realizaciji Osječkih ljeta kulture kroz 20 godina manifestacije. U predstavljanju sudjeluju predsjednik Organizacijskog odbora OLJK-a 2021. Dražen Alerić, članica Odbora Areta Ćurković i urednici Srđan Lukačević i Dino Radmilović.

Repriza posljednjeg premijernog naslova ovogodišnjeg Osječkog ljeta kulture, monodrama „Popis“ Gradskih galerija Osijek bit će izvedena u 21 sat u Barutani. Predstavu je režirala Aida Bukvić, a igra Olga Pakalović.

Svečano zatvaranje Osječkoga ljeta kulture 2021. bit će održano na glavnoj festivalskoj pozornici u Parku kralja Petra Krešimira IV s početkom u 21 sat. Dramu Monike Herceg „Gdje se kupuju nježnosti“ izvest će Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu. U predstavi igraju Darija Lorenci Flatz, Jadranka Đokić, Lana Barić, Nina Violić, Igor Kovač, Filip Vidović i Mirta Zečević. Redatelj je Rene Medvešek.

Radujemo se vašem dolasku!

X