U subotu, 10. srpnja na Osječkome ljetu kulture

U sklopu Oljkića Lutkarska organizacija koju fakat trebamo izvest će predstavu Marija Jakšića i Morane Dolenc „Laboratorij života“ u kojoj igra Mario Jakšić. Predstava je na rasporedu u 19 sati u Kulturnome centru u Osijeku.

U 21,30 na rasporedu je repriza drame Vedrane Klepice „Tri žene“ u režiji Roberta Raponje i koprodukciji Tigar Teatra i Teatra Fort Forno. U predstavi igraju Blanka Bart, Tatjana Bertok Zupković i Helena Minić Matanić. Predstava će biti održana u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

Slijedi još jedna premijera na Osječkome ljetu kulture 2021. Ambijentalna predstava „Pakao (pandemije, potresa, pohlepe i požude) Dantea Alighieria u režiji Ivana Lea Leme na rasporedu je u 22 sata u amfiteatru kod Barutane na lijevoj obali Drave. U predstqavi igraju Petra Bernarda Blašković, Tea Šimić, Anđela Kusić, Nina Vidan, Martina Mandek, Martina Terzić, Mihael Elijaš, Filip Sever, Lovro Ivanković, Ivan Simon i Matko Duvnjak. Koreografiju potpisuje Leo Mujić, dramaturgiju Nina Skorup, glazbu Zvonimir Dusper, a izbor kostima i oblikovanje rasvjete redatelj Ivan Leo Lemo. Zamjenski prostor u slučaju lošeg vremena je Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku.

Radujemo se vašem dolasku!

X