Osvrt na “Osječko ljeto kulture 2015.”

Gradonačelnik Ivan Vrkić zahvalio je svim sudionicima Osječkoga ljeta kulture 2015., svim građanima koji su pratili ovogodišnji program, sponzorima, medijima i članovima organizacijskoga odbora na uloženom trudu i izvrsno obavljenom poslu.

Gradonačelnik je istaknuo kako je ukupno 32 programa (od kojih 5 premijera), u kojima je sudjelovalo više od 500 umjetnika, posjetilo gotovo 12 tisuća naših sugrađana i gostiju. “OLJK 2015. spektakularno je započelo mjuziklom MAMMA MIA! Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, darom Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, a u znak podrške Osijeku u daljnjim aktivnostima za dobivanje titule Europske prijestolnice kulture 2020.”, rekao je gradonačelnik zahvalivši još jednom g. Bandiću te dodao kako je i završetak bio jednako spektakularan uz našu LIPU i koncert BUM! TRES! Lipa ples 2: Totalno drukčiji od drugih.

Na konferenciji za novinare još su govorili: Denis Ambruš, zamjenik gradonačelnika, Dražena Vrselja, predsjednica organizacijskog odbora i Ljerka Hedl, članica organizacijskog odbora.

X