Čak osam programa na Osječkome ljeto kulture očekuje naše sugrađane 3. srpnja 2021.

Od 10 sati nastavljaju se kreativne radionice Snovoslovci u sklopu Međunarodnog festivala slikovnice “Čuvari priča” u Gradskoj i sveučilišnoj knjižinici.

U 19 sati, u Galeriji Waldinger bit će otvorena samostalna izložba Nives Kavurić Kurtović pod nazivom “Golom dušom svjedočim trag postojanja”. Kustosica je Iva Körbler.

U Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici, u 19 sati na rasporedu je promocija knjiga Edija Matića “Pop” i Bobe Đuderije “Da se ne baci”. Knjige će predstaviti Nebojša Lujanović, a u organizaciji ogranka Matice hrvatske Osijek. U nastavku književnog programa Davor Špišić predstavit će knjigu Jasena Boke “Život i smrt uz svetu rijeku” s početkom u 20 sati.

Vlatko Stefanovski trio nastavlja glazbeni program OLJK-a u Dvorištu Stare pekare s početkom u 19,30 sati, a repriza drame za djecu Dubravka Jelačića Bužimskog “Kako je Temnava dobila dan” na rasporedu je od 21,00 sat u Perivoju kralja Tomislava.

Na filmskim večerima na šetalištu uz Secesijski zdenac bit će prikazana dva filma. “Frka” redatelja Kevina Johnsona s početkom u 21 sat i “Službene tajne” redatelja Gavina Hooda od 23 sata.

Radujemo se vašem dolasku!

X